KÜTAHYA / MERKEZ - Kütahya Mesleki Eğitim Merkezi

Nis

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri planında yer alan Mart 2024 faaliyetleri okulumuz Rehber Öğretmenleri Murat CENGİZ ve Ayşe AKBULUT tarafından gerçekleştirilmiştir. Çalışma tutanağımız ve hazırlanan panomuz paylaşılmıştır.

Mrt

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri planında yer alan Şubat 2024 faaliyetleri okulumuz Rehber Öğretmenleri Murat CENGİZ ve Ayşe AKBULUT tarafından gerçekleştirilmiştir. Çalışma tutanağımız paylaşılmıştır.

Mrt

Aile Yapısının Güçlendirilmesi ve yerel hedefimiz olan Bağımlılıkla Mücadele  çalışmaları için Yeşilay tarafından hazırlanan veli broşürlerimizi aşağıda paylaşıyoruz.

Şbt

Kadına yönelik şiddeti önlemek için okul personeli ve velilere yönelik hazırlanan panomuz.

Ock

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri planında yer alan Aralık 2023 faaliyetleri okulumuz Rehber Öğretmenleri Murat CENGİZ ve Ayşe AKBULUT tarafından gerçekleştirilmiştir. Hazırlanan panolar ve çalışma tutanağımız paylaşılmıştır.

Ara

Rehberlik hizmetleri kapsamında yerel hedefimiz olan bağımlılıkla mücadele ile ilgili yeşilay tarafından hazırlanan veli broşürlerimizi aşağıda paylaşıyoruz.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Murat CENGİZ ve Ayşe AKBULUT tarafından hazırlanan çocuk ihmal ve istismar veli broşürümüz yayınlanmıştır.

Ara

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri planında yer alan Kasım 2023 faaliyetleri okulumuz Rehber Öğretmenleri Murat CENGİZ ve Ayşe AKBULUT tarafından gerçekleştirilmiştir. Panomuz ve çalışma tutanağımız paylaşılmıştır.

Ekm

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri planında yer alan Eylül 2023 faaliyetleri okulumuz Rehber Öğretmenleri Murat CENGİZ ve Ayşe AKBULUT tarafından gerçekleştirilmiştir. Çalışma tutanağımız paylaşılmıştır.